Afbeelding
Alzheimer Nederland

Alzheimer café Houten over ondersteuning mantelzorgers

4 oktober 2020 om 10:30 Maatschappelijk

HOUTEN Op maandagavond 12 oktober zijn Marja Vlaanderen en Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van ‘van Houten&co) te gast. Zij komen vertellen over ondersteuningsmogelijkheden voor mantelzorgers in Houten in deze coronatijd. Daarnaast geven ze informatie over de mantelzorgwaardering, die dit jaar de vervanging is van de Waarderingsmarkt voor mantelzorgers. Marja en Marinda beantwoorden graag uw vragen.

De vrijwilligers van het Alzheimer Café Houten verwelkomen graag iedereen die interesse heeft in het onderwerp dementie. Natuurlijk vraagt de organisatie in deze tijd om aanpassingen. De landelijke richtlijnen worden gevolgd, zodat mensen op een veilige manier samen kunnen komen. Daarom is het Alzeheimer café te gast op een locatie waar geen kwetsbare ouderen wonen en waar de onderlinge afstand goed kan worden gewaarborgd.

Vooraf aanmelden

Vanaf 19 uur op maandag 12 oktober staan koffie en thee klaar in het Huis van Houten, dat is boven de bibliotheek op de eerste etage. De ingang vindt u in het gangetje tussen station en bibliotheek. Het programma start om 19.30 uur. Entree is gratis.

Het is belangrijk om u van te voren aan te melden. Er is plek voor maximaal 24 personen. Aanmelden kan bij Wendy Werner, coördinator Alzheimer Café Houten, tel.nr. 06-41812112.

advertentie
advertentie