M.P.O. Books schrijft Houtense regiothriller
M.P.O. Books schrijft Houtense regiothriller MPO Books

Houtense regiothriller nu als e-book

27 september 2020 om 12:20 Overig

HOUTENEen afgesloten huis is als e-book verschenen. Deze spannende misdaadroman van M.P.O. Books kwam in 2013 al als paperback uit. In het boek speelt een Houtens advocatenkantoor, gevestigd aan het Plein, een belangrijke rol. Het verhaal draait om de moord op de Utrechtse topcrimineel Fred Duijster. De politie ziet draaideurcrimineel Rafaël du Mez als de dader. Zijn zus is er zeker van dat Rafaël onschuldig is en schakelt advocatenkantoor Zumbrink & Partners in Houten in!

Schrijver Marco Books is blij dat dit boek nu eindelijk ook als e-book is uitgebracht. ,,De reacties waren destijds heel goed,” vertelt hij. ,,Een boekhandelaar noemde het boek een meesterwerkje. Naar aanleiding van ‘Een afgesloten huis’ tipte de Nederlandse bibliotheekdienst mij zelfs als een van de toekomstige winnaars van de Gouden Strop. Dat is weliswaar niet gebeurd, maar het is geweldig als een boek waaraan ik hard heb gewerkt, zo wordt gewaardeerd. Ook bij mijn vaste lezers viel het verhaal erg in de smaak.”

Een afgesloten huis’ is het achtste deel in de serie District Heuvelrug van misdaadauteur M.P.O. Books. In het verleden kwamen al veel dorpen en steden in de provincie Utrecht in zijn misdaadromans voorbij. Nu is Houten aan de beurt, met in de hoofdrol advocaat Sjoerd Guikema. In ‘Een afgesloten huis’ spelen naast Houten ook Utrecht, Zeist, Doorn en Veenendaal een rol. Wat opvalt aan het boek is dat het een cross-over thriller is. Dit houdt in dat de auteur de politieroman en de legal thriller combineert.

‘Een afgesloten huis’ is als e-book verkrijgbaar voor 7,95 euro. De luxe paperback is nog altijd te koop voor 17,95 euro per stuk bij de plaatselijke boekhandels en via internet. Meer informatie is te vinden op www.eenafgeslotenhuis.nl.

advertentie
advertentie