Nog enkele plaatsen bij de POWER Houten workshops

25 september 2020 om 10:28 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Heb je zin om andere senioren te ontmoeten? POWER Houten organiseert weer workshops voor senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is het behouden en versterken van veerkracht en zelfstandigheid, ook als je ouder wordt.

In een serie van vijf workshops ben je met elkaar in gesprek over thema’s in een prettige sfeer en met ruimte voor persoonlijke verhalen en ideeën. De workshops vinden plaats in wijkcentrum Schoneveld op de woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur: op 14 en 28 oktober, 11 en 25 november en 9 december. De workshops worden begeleid door enthousiaste, ervaren vrijwilligers van Power Houten. Meestal ontstaan tijdens de workshop-serie informele “netwerken”, waarin deelnemers, ook na de terugkomdag, doorgaan met verschillende activiteiten.

Power Houten wil juist in deze tijd waarin de mogelijkheden om anderen te ontmoeten beperkt zijn haar workshops geven. We zorgen er, met u als deelnemer, voor dat alles volgens de RIVM-richtlijnen verloopt. Dat betekent ook dat de groep kleiner zal zijn dan anders, om de goede afstand te houden. We bereiden ons erop voor een deel van de workshops digitaal te geven als de corona-ontwikkelingen dat nodig maken. Tijdens de introductiebijeenkomst vertellen we welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning daarbij.

Vooraf is er een introductieworkshop in wijkcentrum Schoneveld. Hier kun je (kosteloos) kennismaken met de workshops. Je krijgt uitgebreide informatie over de inhoud van de workshops en een voorproefje van de werkwijze. Daarna kun je je opgeven als deelnemer. De eigen bijdrage is 75 euro, inclusief leesmateriaal, koffie en thee.

Je kan je tot 8 oktober aanmelden via de website van Power Houten: www.powerhouten.nl Wie eerst meer informatie wil, kan via de mail contact opnemen: post@powerhouten.nl of telefonisch met Jeannette Osse 06 81644225.

advertentie
advertentie