Tieners aan het schilderren in Atelier Kunst aan de Slinger
Tieners aan het schilderren in Atelier Kunst aan de Slinger Olivia O'Keeffe

Nieuw! Kunstlessen voor tieners

21 september 2020 om 14:16 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op 28 sept. en 5 okt. zijn proeflessen voor tieners mogelijk op maandagmiddag van 16:00-17:30 uur. De lessen vinden plaats in Kunsthuis Houten. Deze proeflessen geven inzicht in de opzet en inhoud van een vervolgcursus vanaf eind oktober. Kosten zijn €15 per proefles.

Vanaf 26 oktober volgt een cursus van 8 lessen. Kosten zijn €112 inclusief diverse teken en schildermaterialen. Het is een wekelijkse les die tot aan de kerstvakantie doorloopt.

Voor wie zijn de lessen?

Zit je op de middelbare school en wil je extra kunstles om jouw talent verder te ontwikkelen? Of wil je een kunstportfolio samenstellen ter voorbereiding op toelating naar een kunstacademie? Dan is deze creatieve cursus voor jou.

Een basis voor een overtuigend portfolio bestaat uit sterke tekeningen en observaties vanuit de werkelijkheid. Daarom wordt dit aangemoedigd tijdens en buiten de les om. Het is ook belangrijk om je werk en denkproces helder te presenteren. Wij werken per individu aan jouw unieke stijl en oorspronkelijkheid. Experimenteren en onderzoeken met diverse schilder en tekenmaterialen staan centraal in deze cursus.

Vanwege het waarborgen van de 1.5m afstand in het atelier, is er een beperkt aantal plaatsen mogelijk. Daarom is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden voor zowel de proeflessen als de cursus. Om aan te melden stuur een mailtje naar olivia_o_keeffe@hotmail.com.

Info Docent: Olivia O’Keeffe is een 1ste graads bevoegd docent beeldende vorming en heeft ook een B.A. in Fine Art. Zij is actief als kunstenares, ook op het internationale vlak en heeft meer dan 25 jaar ervaring met lesgeven. www.oliviaokeeffe.com / www.kunstaandeslinger.nl 

advertentie
advertentie