Afbeelding
Rene van den Brandt

Aandacht voor Week van het Hospice bij uitverkochte JCI drive-in bioscoop

13 september 2020 om 20:24 Film

HOUTEN Op zaterdag 12 september organiseerde JCI Kromme Rijn voor de zevende keer de JCI Drive-in bioscoop. In eerste instantie waren er 75 tickets voor de avond beschikbaar. Deze waren al snel uitverkocht. Gelukkig kon de grootte van het scherm worden aangepast naar 12x6 meter, waardoor het aantal tickets verhoogd kon worden. Ook de extra tickets waren binnen enkele dagen uitverkocht.

De eerste oldtimers kwamen om kwart over zeven aangereden bij de Expo. Het was dit jaar even anders door Covid-19. Bezoekers mochten helaas niet over het terrein rondlopen. Alle bezoekers zijn in de auto blijven zitten of hebben naast de auto gestaan en hebben thuis gebruik gemaakt van het toilet. Iedereen heeft bijgedragen aan een veilige avond. 

Om vijf voor half negen stonden alle auto’s op het terrein en de film ‘Green Book’ werd om half negen gestart. De JCI Drive-in bioscoop was dit jaar onderdeel van De Week van het Hospice. Voor de film werd er een korte introductie over het Hospice Kromme Rijnstreek afgespeeld.

Tijdens de film kon er een hapje, bijvoorbeeld een lekker zakje popcorn en een drankje genuttigd worden. Om kwart voor elf was de film afgelopen en kon iedere auto door de aanwijzingen van de verkeersregelaars rustig van het terrein afrijden.

Wie bij een mogelijke volgende editie ook onderdeel wil zijn van de organisatie of een ander evenement wil organiseren en in de leeftijdscategorie van 20-40 jaar valt, kan contact opnemen via jcikrommerijn@gmail.com.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: NLSigning, De Klijn uitvaartverzorging, Kristal Real Estate, MKB Assist, Boels, Expo, Studio Jeroen Baars, Verkeersregelaars Houten, SBM Advocaten, Spartners, A.J. Benschop kraanverhuur en loonbedrijf, DPP, Data-Harmonization, Fotograaf René v.d. Brandt, Herenmode Nick&Son, Schildersbedrijf van der Worp.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie