The Bright Side of Life
The Bright Side of Life Aan de Slinger

Uit in Houten

10 september 2020 om 20:27 Podiumkunsten

Drive-In Bioscoop - Green Book, Expo Houten, Meidoornkade 24, 12 september, 20:30 uur
Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een buitenwipper (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Met de opbrengst steunt JCI Kromme Rijn De week van het Hospice. Kaartverkoop bij The Read Shop of online.

Film - Buitenbioscoop, Hors normes, Aan de Slinger, 12 september, 20:45 uur
De nieuwste film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache, bekend van de Franse bioscoophit Intouchables.

Workshop Leren Borduren (8+), The Work-Shop, Spoorhaag 101, 12 september, 13:00-17:00 uur
Heb je nog nooit of lang geleden geborduurd en lijkt het je leuk daar verandering in te brengen? Dit is je kans! Schrijf je hier in.

Muziek - Flor de Amor, DassenakkerLIVE, Dassenakker 69, 13 september, 15:00 uur
Er zweeft een rots door de ruimte. Dit is de rots van de menselijkheid, de laatste die ons blijft. Flor de Amor bezingt haar, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen.

Theater - The Bright Side of Life, Aan de Slinger, 16 september, 17:00 en 20:30 uur
The Bright Side of Life is een voorstelling voor en door vluchtelingen en het is meer dan dat. Het is een matchmakingsevent waarin vluchtelingen zichzelf kunnen laten zien. Waarin ze anderen ontmoeten, die hun netwerk openstellen. Hierdoor kunnen deze vluchtelingen zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen.

Cursus Instrumenten Proeftuin (7+) , Muziekschool Houten, Start 21 september.
Na de zomervakantie start er weer een cursus instrumenten proeftuin. Voor leerlingen vanaf 7 jaar die niet kunnen kiezen.. Aanmelden zsm maar uiterlijk dinsdag 15 september!

Afbeelding
advertentie
advertentie