Cabaretier Farbod
Cabaretier Farbod Jan Willem-Houweling

Theater Aan de Slinger opent seizoen: Proef het Theater!

6 september 2020 om 17:04 Podiumkunsten

HOUTEN Op donderdag 17 september opent Theater Aan de Slinger in Houten het seizoen met een programma in de Theaterzaal en een prachtige film in de Kleine Zaal. Het programma in de Theaterzaal wordt gepresenteerd door cabaretier Farbod.

De kaartverkoop voor het programma van september t/m december 2020 is van start gegaan. Een paar voorstellingen zijn uitverkocht. Maar voor het merendeel zijn er nog prachtige plekken beschikbaar, zoals voor Johanna ter Steege, Debby Petter, Elke Vierveijzer, Maas theater en dans, Susan Visser en Eric Corton en Marc Meets Gitaarfestival. De BluesNight van 30 december is uitverkocht maar bijgeboekt op dinsdag 29 december.

Het seizoen van september t/m december 2020 wordt feestelijk geopend op donderdag 17 december tijdens Proef het Theater. Aan de Slinger biedt een theaterprogramma in de Theaterzaal met de band The Billy Joel Experience en een presentatie van de musical ‘Fun Home’. Jong cabarettalent Farbod presenteert de avond. Dit programma start om 20.15 uur. In de Kleine Zaal draait om 20.30 uur de prachtige film ‘Madre’. Tickets voor beide programma’s kosten € 4,50 inclusief drankje. Programma inzien, tickets kopen en meer lezen over hoe het theaterbezoek coronaproof is, zie www.aandeslinger.nl.

Filmprogramma
In de Kleine Zaal draait donderdag 10 en vrijdag 11 september de film ‘Adam’. Een ontroerende debuutfilm van de regisseur Maryam Touzani. Op subtiele wijze brengt Touzani het leven van haar personages in beeld, waarmee zij gevoelige onderwerpen als ongehuwde zwangere vrouwen in de Arabische wereld op overtuigende wijze aan de kaak stelt. Deze intelligente karakterstudie getuigt van een groot regietalent, met een mooi verhaal over het doorstaan van tegenslagen en de toekomst onbevreesd tegemoet treden. De films in de Kleine Zaal draaien vanaf september om 20.30 uur. Wees er snel bij, vanwege de coronamaatregelen is er minder plek. Zie www.aandeslinger.nl.

Buitenbioscoop: Hors normes
Als zaterdagavond 12 september een mooie nazomeravond wordt, kan men op het plein voor Aan de Slinger genieten van de Buitenbioscoop. Op deze avond draait ‘Hors normes’, een inspirerende film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache, bekend van de Franse bioscoophit ‘Intouchables’. De film gaat door bij goed weer en start om 20.45 uur. Op het beschutte theaterplein staan 25 setjes van 2 stoelen klaar.. De buitenbar is geopend. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de Buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan krijgen bezoekers via e-mail bericht en er wordt een bericht onder ‘nieuws’ op de website geplaatst. Kaarten à € 5,- zijn te reserveren via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

Winactie

Maak kans op twee kaarten voor Proef het Theater - programma Theaterzaal door een mailtje te sturen naar houtensnieuws@bdu.nl onder vermelding van Winactie Aan de Slinger

advertentie
advertentie