Peutergroep Bijenkorf
Peutergroep Bijenkorf r.steunenberg

Peutergroepen van Kind en Co

3 september 2020 om 08:42 Onderwijs Deel je nieuws

Alle peuters van twee en drie jaar zijn van harte welkom bij onze Kind & Co peutergroepen op verschillende locaties in Houten. De peutergroepen bieden een goede voorbereiding op de basisschool en dragen bij aan de ontwikkeling van de peuter. Kinderen leren er samen spelen, delen, liedjes zingen en allerlei cognitieve vaardigheden. Voorop staat natuurlijk dat de kinderen plezier hebben met elkaar.

Alle peutergroepen zijn doordeweeks geopend van 8.30 tot 12.00 uur. Bij alle groepen wordt gewerkt met de methode 'Uk en Puk': een programma om de ontwikkeling van peuters op alle gebieden te ondersteunen. Er zijn reguliere groepen en Voorschoolse Educatie (VE) groepen waar een accent op de taalontwikkeling ligt. Voor peuters met een mogelijke ontwikkelingsvoorsprong is er de peuterplusgroep. Hier krijgen de peuters meer uitdagend materiaal aangeboden en gaan de pedagogisch medewerkers al meer de diepte in bij het behandelen van thema’s.

Heeft u interesse in een plekje voor een of meerdere dagdelen bij één van de peutergroepen of bij de peuterplusgroep? Kijk voor meer informatie over locaties, tarieven, kinderopvangtoeslag of subsidie vindt u op de website www.kmnkindenco.nl/peutergroep-houten of neem contact op met de afdeling planning via planning@kmnkindenco.nl of tel. 030-6004750.

advertentie
advertentie