Yesterday
Yesterday Theater Aan de Slinger

Zomertoetje Buitenbioscoop en eigen theaterproductie Firma Dochters & Zn.

2 september 2020 om 11:35 Podiumkunsten

HOUTEN Bij de start van het nieuwe seizoen trakteert Aan de Slinger op enkele filmhits in de Buitenbioscoop. Op zaterdag 5 september draait ‘Yesterday’, een heerlijke muzikale komedie van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire). Zaterdag 12 september draait ‘Hors Normes’, een inspirerende film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache, bekend van de Franse bioscoophit ‘Intouchables’. De films gaan door bij goed weer en starten om 20.45 uur. Op het beschutte theaterplein staan 25 setjes van 2 stoelen klaar. Kaarten à € 5,- zijn te reserveren via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

In de Kleine Zaal is het altijd goed toeven, en daar is het filmprogramma ook van start. Met o.a. La Odisea (3 en 4 sept), Madre (17 en 18 sept), Hope Gap (24 en 25 sept) en Love Sarah (29 sept). De films draaien vanaf september om 20.30 uur. Wees er snel bij, vanwege de coronamaatregelen is er minder plek. Zie www.aandeslinger.nl.


DRAAI JIJ AAN DE KNOPPEN BACKSTAGE? In Houten “niets te doen voor jongeren”? Pfff, echt niet! In september starten de repetities voor ‘Firma Dochters & Zn.’ in het theater. Samen met veertig andere Houtenaren tussen 14 en 21 jaar maak je een voorstelling waarin jullie eens even goed van je laten horen. Over klimaatverandering en duurzaamheid, en hoe dat allemaal beter kan en moet. Ben jij superhandig met video, fotografie, licht, geluid of andere technische dingen? Of wil je hier meer over leren van jonge professionals? Meld je dan aan voor de off stage groep. Dan zorg jij dat de on stage groep in december zal shinen op het podium! Zie voor meer info: www.aandeslinger.nl. Om je aan te melden stuur je een e-mail met je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer naar educatie@aandeslinger.nl. Heb je eerst nog wat vragen, dan kun je dit laten weten via hetzelfde e-mailadres.

HET CULTURELE SEIZOEN IS VAN START! Binnenkort staan de eerste voorstellingen van het nieuwe seizoen op het podium van Aan de Slinger. De kaartverkoop voor het programma tot en met december is gestart. Met klinkende namen als Youp van ‘t Hek, Susan Visser, Eric Corton, Släpstick (voorheen Wëreldbänd) en Theatergroep Suburbia valt er genoeg te genieten. Met natuurlijk als ‘voorafje’ de seizoensopening Proef het Theater. Programma inzien, tickets kopen en meer lezen over hoe het theaterbezoek coronaproof is, zie www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie