Molenzoom
Molenzoom TS

Week van het Hospice 2020: anders dan eerdere edities

2 september 2020 om 15:28 Activiteiten

HOUTEN De Week van het Hospice krijgt dit jaar een andere invulling. Er is gekozen om activiteiten als de jaarlijkse fietstocht, sponsorloop, Proef het Rond en de loterij volgend jaar weer te organiseren. In 2021 bestaat Hospice Kromme Rijnstreek 10 jaar. Een prachtig jubileumjaar dat ze graag met iedereen willen vieren; organisatoren en deelnemers. 

STATIEGELD Hoewel de Week van het Hospice al bezig is met dit lustrum in 2021, zitten we dit jaar niet stil. Zo zal de jaarlijkse statiegeldactie bij verschillende Houtense supermarkten doorgaan. De bussen staan bij AH Oude Dorp, AH Het Rond en de Jumbo op het Rond. Hiermee willen ze geld inzamelen voor het planten van een herinneringsboom die bij het Hospice zal komen te staan.

DRIVE-IN BIOSCOOP JCI Kromme Rijn organiseert op 12 september een drive-in bioscoop waarbij de opbrengst ten goede komt aan het Hospice. Tijdens dit evenement kun je genieten van de met-3-oscars-bekroonde film GREEN BOOK. Voor € 25,- per auto ben je erbij, maar wees snel want er zijn maar 75 plekken beschikbaar. Meer informatie en direct kaarten kopen kan via https://expohouten.nl/evenementen/jci-drive-in-bioscoop/

STILTEWANDELING In september zal er ook een korte avondwandeling plaatsvinden. Een stiltewandeling waarbij de aanwezigen gezamelijk in herinnering lopen van de personen die ze moeten missen. Samen onderweg. Terug naar het Hospice om een zaadje te planten voor een boom. Een boom vol herinneringen. Noteer vrijdagavond 25 september alvast in uw agenda. Meer informatie zal half september volgen via www.weekvanhethospice.nl.

advertentie
advertentie