Burgemester Isabella overhandigt het eerste exemplaar van het boek aan Martijn Steenman
Burgemester Isabella overhandigt het eerste exemplaar van het boek aan Martijn Steenman Claudia Verbree

Burgemeester neemt spaaralbum in ontvangst

29 augustus 2020 om 12:20 Winkels

HOUTEN Maandag 31 augustus start Albert Hein op het Oude Dorp in Houten met een unieke spaaractie. Ter ere van het 85-jarig bestaan van de supermarkt kun je de geschiedenis van Houten bij elkaar sparen. Burgemeester Gilbert Isabella ontving het eerste album uit handen van ondernemer Martijn Steenman.

Met hulp van Otto Wttewaall, recent gepensioneerd stadshistoricus van de gemeente Houten, en Frank Magdelyns, oprichter van oudhouten.nl, heeft Martijn Steenman een beknopte geschiedenis van Houten vast weten te leggen in woord en beeld.

Burgemeester Gilbert Isabella is blij verrast met de speciale actie: ,,Dat lokale ondernemers investeren in maatschappelijk belang waardeer ik enorm. Ik merk dat mensen veel interesse hebben in historie en bovendien kom ik meteen meer te weten over Schalkwijk, mijn nieuwe woonplaats.”

Bij elke €10,- besteding ontvang je een gratis zakje met historische stickers. De eerste 4 stickers krijg je cadeau. Tot 25 oktober 2020 kun je alle 216 stickers sparen om je album compleet te krijgen. Houd de week aanbiedingen in de gaten voor extra stickers.

Otto Wttewaall, Brugemeester Isabella, Frank Magdelyns en Martijn Steenman.
advertentie
advertentie