Afbeelding
Daphne

Enik Recovery College Programma van start

23 augustus 2020 om 08:17 Activiteiten

UTRECHT Enik Recovery College start vanaf 1 september met een najaarsprogramma in onder andere Houten. De herstelacademie is een omgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische aandoening of verslaving. 

Het programma is gemaakt voor en door deelnemers en loopt door tot en met december. In herstelwerkgroepen deel je je ervaringen en raak je geïnspireerd door andermans verhalen. Ook word je je bewust van jezelf en krijg je inzicht in hoe er te leven valt met je psychische uitdagingen. Het delen van ervaringen kan daarnaast via creatieve, aandachtige of actieve werkvormen, zoals rappen, tekenen en wandelen. Enik Retreat is een full-time midweek training met overnachting. 

Meer informatie en aanmelding: www.enikrecoverycollege.nl/programma 

Met vriendelijke groet,

Nadia Tan
Medewerker Communicatie 

Enik Recovery College

E nadiatan@lister.nl

M 06-120 95 484

www.enikrecoverycollege.nl 

werkdagen Hoograven: maandag en dinsdag

werkdagen Overvecht: woensdag en donderdag

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie