Jeugdtraining
Jeugdtraining Arie Prins

Taekwon-Do start in Schalkwijk

20 augustus 2020 om 11:11 Overig Deel je nieuws

SCHALKWIJK- De zelfverdedigingssport Taekwon-do gaat van start op woensdag 2 september in gymzaal Kloostergaarde te Schalkwijk. Voor de jeugd (6-12 jaar) beginnen de lessen van één uur om 19:00 uur en voor de middelbare scholieren en volwassenen om 20:00 uur.

Voor de zomervakantie heeft een aantal leden een spectaculaire demonstratie gegeven op het plein voor de gymzaal, de week erop was er een succesvolle proefles voor geïnteresseerden. Nu gaan we eindelijk van start. We mogen van het RIVM binnen trainen en houden ons aan de voorzorgsmaatregelen in verband met de gezondheid. Dat betekent wel dat er een maximum aan deelnemers is, dus vol is vol. Aanmelden kan op de website van de vereniging. Voor meer informatie zie www.tautrecht.nl

Taekwon-do Academie Utrecht is de enige vereniging in de provincie Utrecht die aangesloten is bij de zoon van de grondlegger van de sport Taekwon-do en beoefent daarmee de traditionele stijl.

Beide leraren Dominic Matthews en Arie Prins hebben de zwarte band en zijn officieel gediplomeerde leraren Taekwon-do. Zij volgen regelmatig nationale en internationale seminars onder leiding van deze zoon Choi Jung Hwa.

 

Graag tot woensdag 2 september.

 

 

advertentie
advertentie