Fladder45 speel je door heel Houten
Fladder45 speel je door heel Houten Danny Jansen

Fladder45; alternatief Fladderen

19 augustus 2020 om 19:01 Evenementen

HOUTEN Voor de 45ste keer is er in de laatste week van de zomervakantie Fladderen; het leukste kindervakantiefestijn van Houten en omstreken. Dit jaar Fladderen we vanuit huis. Tijdens de Fladderdagen – 25, 26 en 27 autustus – kan iedereen in Houten meedoen aan Fladder45. Het is een spannende race tegen én met de klok en tegen én met elkaar, geschikt voor alle leeftijden. Lukt het jou en jouw team om binnen de drie dagen Fladdertijd alle 45 opdrachten op de meest originele manier te volbrengen? Dan winnen jullie de felbegeerde Fladder45 toffe trofee of een van de andere leuke prijzen! Wil je weten wat? Ga dan de uitdaging aan en doe mee!

FLADDER45 Fladder45 is voor iedereen in Houten die het als een uitdaging zien om coronaproof drie dagen doldwaze dingen te doen. Je kunt op de volgende manieren meedoen: alleen met jezelf :-), of met personen die behoren tot jouw huishouden of met een vriendengroep van maximaal 4 personen.

START Op dinsdag 25 augustus start Fladder45. Vanaf 09.00 uur worden 45 Fladderopdrachten en spelregels via de Fladder social media gedeeld. Iedere Fladder45 opdracht voer je uit op een fysieke locatie in Houten. Je hebt vervolgens tot donderdag 27 augustus 14.00 uur de tijd om alle Fladder45 opdrachten uit te voeren.

Tijdens de centrale digitale sluiting – live te volgen op Facebook - wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van Fladder45 en naar huis gaat met eeuwige roem en de prijzen!

Dus….save the date en doe mee met Fladder45!Op www.fladdereninhouten.nl kun je lezen welke activiteiten er allemaal te doen zijn.

Fladderen in eerdere jaren
advertentie
advertentie