Ook in tijden van corona staan de vrijwilligers van de Voedselbank Houten klaar voor iedereen die te weinig geld overhoudt om genoeg eten te kopen.
Ook in tijden van corona staan de vrijwilligers van de Voedselbank Houten klaar voor iedereen die te weinig geld overhoudt om genoeg eten te kopen. René van den Brandt

Voedselbank houdt inzamelingen bij Houtense AH-filialen

20 augustus 2020 om 11:35 Winkels

HOUTEN Albert Heijn is al jaren vaste partner van de Voedselbanken en doneert jaarlijks ruim 4,3 miljoen producten vanuit de DC’s én vanuit de winkels. Ook in Houten, de 3 AH-filialen zijn trouwe partners van de Voedselbank Houten.

Als aanvulling hierop, gaat Albert Heijn een landelijke inzameling organiseren. ,,In de laatste week van augustus zullen honderden AH-winkels zich inzetten om klanten producten te laten doneren, een ideaal moment aan de start van het schooljaar. Uiteraard doen wij hier ook aan mee! We zullen in alle 3 Houtense AH-filialen een inzameling houden.”

AH Houten Castellum: zaterdag 22 augustus.

AH Houten Het Rond: zaterdag 29 augustus.

AH Oude Dorp: een nog te bepalen datum in september.

De Voedselbank is steeds aanwezig tussen 9:00-17:00 uur.

De producten staan in een speciaal schap, herkenbaar aan de voedselbankvlag. Klanten kunnen die dan na het afrekenen aan de aanwezige vrijwilligers doneren. In verband met corona zal er niet geflyerd worden bij de ingang. 

advertentie
advertentie