Het Rond
Het Rond Het Rond

Sfeervol koopweekend tijdens Het Rond Ruimt Op

21 augustus 2020 om 16:11 Winkels

HOUTEN Wie deze zomer zijn slag wil slaan op het gebied van diverse aankopen, zorgt ervoor in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 augustus in winkelcentrum Het Rond in Houten te zijn. Het winkelcentrum staat dit hele koopweekend namelijk in het teken van een grote opruiming. Dat betekent veel halen en weinig betalen!

Tijdens ‘Het Rond Ruimt Op’ stallen de verschillende winkels in het winkelcentrum in Houten hun spullen uit in kraampjes in de gezellig aangeklede straten. Er klinkt akoestische muziek door de straten en je kunt zomaar een mobiele DJ tegen het lijf lopen in en rond het winkelcentrum. Zo kan iedereen profiteren van vlijmscherpe prijzen en tegeliijkertijd genieten van de gezelligheid die Het Rond te bieden heeft. Uiteraard worden de maatregelen in het kader van COVID-19 gehandhaafd en staat veiligheid van de klant voorop. 

SERVICE TOT AAN DE AUTO Service staat in Het Rond hoog in het vaandel, ook tijdens dit koopweekend. Wie geslaagd is bij één van de vele winkels, kan bij het vervoeren van alle aankopen rekenen op de hulp van een serviceteam. Alle gloednieuwe spullen en boodschappen worden door het serviceteam in een winkelwagen geladen en speciaal naar ieders auto gebracht. Zo hoeft niemand zich in te houden en kan iedereen optimaal gebruikmaken van de stapelkortingen die de winkels aanbieden.

HET ROND RUIMT OP Het Rond Ruimt Op vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 augustus tussen 12:00-17:00 uur.

Meer informatie over Het Rond en andere activiteiten in Houten vind je op www.hetrond.nl en op social media:Facebook: https://www.facebook.com/HetRond/    Instagram: https://www.instagram.com/hetrond

Afbeelding
advertentie
advertentie