Verkeersbord van Marnix
Verkeersbord van Marnix Daniël

Verkeersbord Marnix onthult op Veerwagenweg

17 juli 2020 om 17:47 Maatschappelijk Deel je nieuws

Onthulling verkeersbord bij Hockeyclub Houten

Donderdag heeft de 7 jarige Marnix van der Burgh (J6E4 speler van Hockeyclub Houten), samen met burgemeester Gilbert Isabella, buurvrouw Hanny van Doorn en Sara van Oudenaarde (voorzitter Jeugdbestuur) een verkeersbord op de Veerwagenweg ter hoogte van de hockeyvelden onthuld. 

Wethouder Sport Kees van Dalen, het bijna voltallige Jeugdbestuur (bestaand uit jeugdleden), Hockeyclub Houten voorzitter Gerrie van Wanrooij en Marnix’ ouders en grootouders zagen een apetrotse (en een beetje zenuwachtige) Marnix het door hemzelf ontworpen verkeersbord onthullen. 

Door Hockeyclub Houten is al langere tijd aandacht gevraagd voor de verkeersveiligheid op de Veerwagenweg die tussen de hockeyvelden loopt. Daar rijden (landbouw)voertuigen te hard voorbij, waardoor het oversteken als onveilig wordt ervaren. Er is in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland een tekenwedstrijd georganiseerd onder de jongste jeugdleden. De tekening maakt duidelijk dat de fietsers/auto’s moeten oppassen voor voetgangers (en vooral jonge kinderen) die oversteken. 


Voor meer foto's kijk je op bit.ly/verkeersbordveerwagenweg

Jeugdspelers hockeyclub
Aanwezigen
Een trotse Marnix
Onthulling
Sara, Marnix en Gerrie
advertentie
advertentie