Hoeveel bedraagt mijn pensioen?
Hoeveel bedraagt mijn pensioen? Archief BDU Media
advertorial

Extra Infoavonden “Pensioen, wat te doen?”

8 juli 2020 om 14:07 Nieuws

HOUTEN Bent u tussen de 57-67 jaar en vraagt u zichzelf het volgende af: “Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? Wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?

Worstelen met deze vragen is niet echt wat u wilt. Maar het niet tijdig beantwoorden van deze vragen kan nog veel vervelender zijn. Zoals financiële zorgen of iedere dag met pijn en moeite naar uw werk toe moeten, totdat u eindelijk met pensioen kunt gaan, terwijl dit misschien helemaal niet hoeft. Wat u gaat helpen is een analyse van uw financiële situatie. Om daarmee een start te maken geeft Jolanthe van den Berg van Zuiver Advies, meerdere informatieavonden. Vanwege de grote belangstelling zijn er twee extra avonden gepland. In Houten op 22 juli en in Doorn op 14 juli. 

Op deze avonden leert u wat u kunt doen om uw financiële situatie te optimaliseren en welke stappen u nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg u uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen en hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over hoe u kunt schenken aan uw kinderen, hoe u ze kunt helpen bij het kopen van een woning en ook het testament aan het bod.

Komt u ook? Meld u dan snel aan via info@zuiver-advies.nl. U bent van harte welkom! De presentatie is van 19.30 tot 21.30 uur.
De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Jolanthe is onafhankelijk financieel planner (FFP), sinds 1992 werkzaam in de financiële branche en eigenaar van Zuiver Advies. Zuiver Advies kenmerkt zich als één van de weinige advieskantoren in Nederland die écht volledig onafhankelijk is, omdat ze geen financiële producten verkoopt.

advertentie
advertentie