De lintjes wordne nu echt uitgereikt.
De lintjes wordne nu echt uitgereikt. Irene van Valen

Het echte lintje

3 juli 2020 om 14:56 Maatschappelijk

HOUTEN Precies een jaar na zijn installatie als burgemeester van Houten mocht Gilbert Isabella op 3 juli acht mensen decoreren. Met het ontvangen van het lintje mogen zij zich lid in de orde van Oranje Nassau noemen. Isabella sprak zijn grote waardering uit voor de tijd en inzet van deze mensen als vrijwilligers en hoopt dat zij nog vele jaren door blijven gaan. ,,Jullie werk is van grote waarde voor de samenleving”, zei hij tijdens zijn welkomstwoorden in Theater Aan de Slinger.

In april werden de mensen al verrast met een telefoontje van de burgemeester maar door de coronamaatregelen kon pas nu de onderscheiding echt uitgereikt worden. De gedecoreerden zijn: mw. Truus Gerritsen-Hoogveld, dhr. Frans Geurts, mw. Anny Geurts-van Rooijen, mw. Marian Grapperhaus, dhr. Gerard de Kruif, dhr. Herman Steenman, mw. Margriet Visser-Slofstra en dhr. Piet de Wit.

De andere mensen die in april verrast werden met een lintje ontvangen komende woensdag de onderscheiding uit de handen van de burgemeester. 

(later meer)

advertentie
advertentie