Gluren bij de Buren is op 4 oktober
Gluren bij de Buren is op 4 oktober Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren Houten zoekt enthousiaste huiskamereigenaren!

5 juli 2020 om 15:44 Podiumkunsten

HOUTEN Gluren bij de Buren Houten vindt plaats op zondag 4 oktober 2020. Uiteraard is het een coronaveilige editie op 1,5e meter!

,,In deze tijd merken wij hoe belangrijk het is om er niet alleen voor te staan. Om er voor elkaar te zijn en een figuurlijk helpende hand te bieden waar nodig. We merken hoe waardevol de podiumkunsten zijn om vermaak en inspiratie te bieden, of je nu zelf beoefenaar bent of niet. Daarom kijken wij alvast enorm veel uit, naar de corona-proof 1,5e meter editie van Gluren bij de Buren Houten, met de hoopvolle gedachte dat het normale leven in oktober weer zoveel mogelijk opgepakt is. Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop en volgen wij nauwlettend de adviezen van het RIVM en de overheid, we lichten een aantal van onze maatregelen toe:

In het aanmeldproces van de huiskamers wordt er aangeven hoeveel vierkante meters er beschikbaar zijn, hiermee rekenen we uit hoe groot de artiestengezelschappen kunnen zijn en hoeveel bezoekers er tegelijkertijd veilig en op afstand in 1 huiskamer aanwezig kunnen zijn.We zorgen voor goede hygiëne maatregelen aan de hand van huiskamer-, artiesten- en bezoekersprotocollen. Door verschillende route plannen zorgen we voor goed georganiseerde en veilige publieksstromen.Als het weer het toestaat, zullen diverse programmaonderdelen buiten plaatsvinden.Afhankelijk van de richtlijnen is het mogelijk dat we met een registratiesysteem gaan werken, hierover communiceren we later meer. Hiermee weten we zeker dat iedereen een plekje heeft bij zijn/haar favoriete optreden en kunnen we de publieksstromen goed coördineren. 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, stellen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte. Heb je nog vragen of twijfels over het aanmeldproces? Neem dan contact met ons op via events@theateraandeslinger.nl."

ARTIESTEN  Men is nog steeds opzoek naar een aantal talenten om hetprogramma te versterken, wil je graag je talenten laten zien aan het publiek van Gluren bij de Buren? Wacht hiermee niet te lang want het programma begint aardig vol te stromen.
https://glurenbijdeburenhouten.nl/aanmelden/

advertentie
advertentie