Fort bij Rijnauwen, machtig bolwerk
Fort bij Rijnauwen, machtig bolwerk Hans Nap

Het fort Rijnauwen gaat weer open: twee avondexcursies

1 juli 2020 om 15:40 Activiteiten

BUNNIK Na een tijd dicht te zijn geweest gaat het fort Rijnauwen weer open voor bezoekers. Te beginnen met twee avondexcursies op 2 en 7 juli van 19.30-21.00 uur. Daarna worden met ingang van zaterdag 11 juli de reguliere excursies weer opgepakt. Alle excursie moeten vooraf worden geboekt op www.staatsbosbeheer.nl

Maak samen met een boswachter van Staatsbosbeheer een avondwandeling op Fort bij Rijnauwen. Het grootste fort van de Waterlinie ligt in een prachtig landschap, onder de rook van Utrecht. In het begin van de zomer is het binnenplein van het fort één groot veldboeket! Er bloeien ongeveer 200 verschillende soorten planten. De boswachter vertelt je wat je tegen komt. Niet alleen over de bloemen, ook de dieren die hier leven komen aan bod. En natuurlijk een stukje van de rijke geschiedenis!

De excursie start om 19.30 uur bij het hek van het fort aan de Vossegatsedijk 3 te Bunnik. De excursie duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn € 10,- per persoon. (kinderen €5,-) Maximaal aantal deelnemers is 10. Vooraf aanmelden is verplicht via http://www.staatsbosbeheer.nl/forten .

advertentie
advertentie