Racket Centrum Houten wordt nu Sportclub Houten
Racket Centrum Houten wordt nu Sportclub Houten TS

Racket Centrum Houten gaat verder als Sportclub Houten

2 juli 2020 om 07:19 Overig

Drie sportieve ondernemers slaan handen ineen en geven Racket Centrum Houten nieuw elan met een nieuwe naam: Sportclub Houten voor indoor en outdoor padel, tennis en squash! David Scheers, Marcel Bogaart en Stanley Walters hebben de handen ineen geslagen en vanaf 2 juli 2020 gaan zij met Sportclub Houten laten zien wat de grote voordelen zijn van de combinatie van indoor en outdoor sporten. 

Het centrum aan de Pelmolen 7 krijgt maar liefst zes spiksplinternieuwe indoor padelbanen! Hierdoor is het centrum direct de grootste padel-locatie van Nederland. Padel, een combinatie van tennis en squash, is door het Mullier Instituut benoemd als snelst groeiende sport in Nederland. De sport is enorm populair, omdat het makkelijk is aan te leren, daardoor simpel om te spelen en ervaart iedereen een leuke spelbeleving. 

Daarnaast heeft het centrum twee outdoor padelbanen, zes gravel tennisbanen, vier tapijt tennisbanen, 6 squashbanen en een sfeervolle horeca. Het centrum is bij uitstek geschikt voor competities, toernooien en evenementen. 

Voor meer informatie kijk op www.sportclubhouten.nl of kom langs

advertentie
advertentie