Dansstudio Fred mag eindelijk open

30 juni 2020 om 15:45 Corona

HOUTEN Fred Klinkenberg, eigenaar van Dansstudio Fred te Utrecht is opgelucht: Minister-president Rutte bevestigde waar de ruim 3000 dansondernemers al weken op hoopten: er mag weer gedanst worden! Een grote opluchting voor de sector en voor de 1,4 miljoen hobbymatig dansende Nederlanders. Is alles dan weer normaal?

,,De afgelopen maanden voelden echt als overleven” aldus de docent. Van het ene op het andere moment moest de dansstudio dicht. Alles stond stil en dat is letterlijk voor ons als dansdocent letterlijk abnormaal. 

De danssector bood op 11 mei het Basisprotocol aan op het Binnenhof. Er werden zelfs Kamervragen gesteld over een gefaseerde heropening. De lockdown bleek langer te gaan duren en de schrik zat er heus in. Gaat mijn dansstudio dit overleven? Blijven mijn leerlingen wel? Buiten dansen werd mogelijk gemaakt maar voor stijldansers is dit geen optie. Met een dansstudio met een parketvloer is buitendansen op het asfalt killing voor het lijf."

De frustratie als ondernemer maar zeker als uitvoerend docent werd danig op de proef gesteld.

Fred: ,,Gelukkig kunnen wij per 1 juli onder veilige omstandigheden open." Gedurende de zomerperiode lest Dansstudio Fred door om de geleden schade enigszins te beperken. ,,Het is fijn om weer vooruit te kunnen kijken. Het nieuwe lesrooster staat op de website." In september komen er weer gratis proeflessen aan.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.dansstudiofred.nl

advertentie
advertentie