Theo Hoek
Theo Hoek Doordraaiers

Theo Hoek nieuwe hoofdtrainer De Doordraaiers

29 juni 2020 om 09:41 Tennis

HOUTEN De Doordraaiers hebben met Theo Hoek een Houtenaar als nieuwe hoofdtrainer, die bovendien enkele jaren in het internationale profcircuit heeft meegedraaid. Zijn geheim is: alles door concentratie, inzet, intensiteit en niet te vergeten, genieten van het spelletje. 

Op zijn eenentwintigste koos Theo voor de studie Gezondheidswetenschappen, die hij combineerde met een part-time trainerschap. Sinds vijf jaar is hij full-time tennistrainer in de regio. Zijn eerste indrukken van de club zijn goed, er is samen met padel een leuk aanbod voor de leden voor zomer en winter. Corona maakt dat tennis als relatief veilige sport flink in de lift zit en dat zie je aan de grote animo voor de cursussen ‘Maak kennis met tennis’ voor jeugd en senioren. 

Theo wil graag samen met de commissies de jeugdafdeling en het prestatieve tennis versterken, daar heeft hij veel ervaring mee. In zijn manier van trainen staat voorop dat hij spelers en speelsters via de tactische kant gevoel bijbrengt voor het spelletje en met gerichte technische tips helpt om deze tactiek ook te kunnen uitvoeren. ,,Het stellen van haalbare doelen en het bereiken van die doelen bouwt zelfvertrouwen op."

advertentie
advertentie