Belangrijk om te weten als je 's avonds of in het weekend een huisarts wil spreken
Belangrijk om te weten als je 's avonds of in het weekend een huisarts wil spreken Huisartsenspoedpost Nieuwegein

Nieuwe website en telefoonnummer voor huisartsenspoedpost Nieuwegein

30 juni 2020 om 07:15 Zorg

NIEUWEGEIN / HOUTEN De huisartsenspoedpost in Nieuwegein heeft per 1 juli een nieuwe website. Deze vindt u op www.huisartsenspoedpost-nieuwegein.nl. Ook is de post te herkennen aan een nieuw rood-wit logo. 

Het nieuwe logo geeft duidelijk aan dat de huisartsenspoedpost echt alleen voor spoedzorg bedoeld is. In de avond, nacht, in weekenden en op feestdagen kunt u hier terecht als u met spoed een huisarts nodig hebt. Dit kan alléén op afspraak. Een afspraak kunt u telefonisch maken via 088 - 130 96 60.

Inwoners van Houten gebruiken mogelijk nog het oude telefoonnummer van de in april 2019 gesloten huisartsenpost in Houten. Zij worden dan automatisch doorverbonden naar de huisartsenspoedpost in Nieuwegein. In de toekomst kan dit mogelijk wijzigen. Daarom wordt aangeraden vanaf nu 088 - 130 96 60 te gaan gebruiken.

ONLINE ADVIES Heeft u plotseling opkomende gezondheidsklachten, of worden bestaande klachten ineens erger, maar weet u niet zeker of u direct hulp nodig heeft? Kijk dan op de website www.huisartsenspoedpost-nieuwegein.nl en beantwoord de vragen. U krijgt dan direct advies. Zo weet u of het verstandig is om een afspraak te maken bij uw eigen huisarts of dat bellen naar de huisartsenspoedpost noodzakelijk is.

Per 1 juli maakt de huisartsenspoedpost in Nieuwegein onderdeel uit van de huisartsenorganisatie in uw regio: UNICUM Huisartsenzorg. Er verandert hierdoor niets aan de zorg die op de huisartsenspoedpost wordt geleverd. Ook de locatie van de huisartsenspoedpost blijft ongewijzigd. De huisartsenspoedpost bevindt zich in het Antonius Ziekenhuis, Koekoekslaan 1 Nieuwegein. 

advertentie
advertentie