Fladdertje op de opening van Fladderen 2019
Fladdertje op de opening van Fladderen 2019 René van den Brandt

Fladderen vanuit je huis

19 juni 2020 om 14:27 Evenementen Deel je nieuws

Nog een paar weken school en dan is het weer zomervakantie! Hopelijk hebben we weer fantastisch weer en kunnen we lekker genieten van alle leuke zomerdingen. Zwemmen in de Rietplas, een fietstochtje over de dijk, een leuk spel op een regenachtige dag of misschien ga je wel op vakantie! Alles is deze zomer wel een beetje anders dan andere jaren. We moeten afstand van elkaar houden, vaker onze handen wassen en we kunnen niet naar evenementen omdat die niet door kunnen gaan. Daar heeft het Fladderen ook mee te maken. We kunnen geen opening en sluiting organiseren en niet bij elkaar komen op de locaties.

We zijn met de organisatie hard bezig om een paar onwijs gave Corona-proof activiteiten neer te zetten. Want ook al kunnen we niet op een locatie Fladderen, dat betekent niet dat we helemaal niet gaan Fladderen!! In plaats van de 11 Fladderlocaties, Fladderen we door heeeel Houten. We Fladderen thuis! Je kunt de activiteiten gedurende de vakantieweken doen met het gezin, met vriendjes of met de buren. Er komen super leuke dingen aan dus houdt je brievenbus goed in de gaten want in de week vóór de zomervakantie kun je hem verwachten, De Fladder-DOE-krant! Alle kinderen kunnen meedoen want je hoeft je niet in te schrijven.

De Fladderactiviteiten kun je de hele vakantie doen. MAAR let vooral op in de Fladderweek; want op 25, 26 en 27 augustus zijn de kinderen de baas! "Huh?! maar hoe moet ik dat doen dan?" hoor ik je vragen. Nou, dat lees je straks allemaal in de Fladderkrant!

advertentie
advertentie