Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger Houtens Nieuws

Corona-proof filmbezoek

10 juni 2020 om 15:42 Podiumkunsten

HOUTEN Sinds 2 juni mag Aan de Slinger weer films draaien! De maatregelen en voorschriften om filmbezoek corona-proof te maken, zijn werkbaar gebleken. We zijn blij dat ons publiek ondanks de richtlijnen filmtickets blijft kopen! De kaartverkoop loopt goed, dus mocht u ook een corona-proof-avondje-uit willen? Bestel snel. 

Programma: ‘Mi Vida’ 11 en 12 juni is uitverkocht. ‘Emma’ te zien op dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 juni om 20.00 uur. Een frisse nieuwe verfilming van het beroemde boek van Jane Austen over het vinden vaneen geschikte partner en geluk in de liefde. ‘La Vérité’ draait op dinsdag 23, donderdag 25 en vrijdag 26 juni om 20.00 uur. Voor de uitbrengen van de memoires van de Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) keert haar dochter Lumir naar Parijs voor een reünie. 

We bieden u een zo fijn mogelijk avondje uit, met inachtneming van de regels. Iedereen wordt gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te houden, mensen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd. Tickets koopt u vooraf via de website, of bij de voorverkoopadressen De Kler of de twee vestigingen van de Read Shop. De theaterkassa is dicht, er is geen verkoop op de avond zelf. Een compleet overzicht van de maatregels en richtlijnen staat op onze website: www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie