Youri Vauguez uit Houten
Youri Vauguez uit Houten Marjolein Thijse

Houtense DJ brengt zomerse plaat uit

5 juni 2020 om 17:38 Muziek

HOUTEN De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de top 40 de aankomende tijd gevuld zal worden met zomerse muziek. Menig artiest speelt hierop in, waaronder de Houtense DJ en producer Youri Vauguez die in samenwerking met Twinz uit Wijk bij Duurstede en Vicki Linden een zomerse plaat heeft uitgebracht. Het nummer is te beluisteren op verschillende grote muziekplatformen waaronder Spotify en iTunes. 

Youri Hoogewoning die in de muziekwereld beter bekend staat als Youri Vauguez, presenteert met trots zijn nieuwe nummer ‘’When You Move’’. Het idee van deze plaat was eind vorig jaar tot stand gekomen toen hij samen in de studio zat met dj-duo Twinz uit Wijk bij Duurstede. De insteek was om een zomerse plaat te produceren met invloeden uit de genres reggaeton en moombahton. Begin dit jaar was het instrumentale gedeelte af en begon de zoektocht naar een geschikte vocalist die met Vicki Linden snel gevonden was. De productie in combinatie met de vocaal heeft voor een mooi resultaat gezorgd. De jonge artiesten hopen dat het nummer in de smaak zal vallen. 

Youri is al van jongs af aan bezig met het draaien en produceren van muziek. Ondertussen heeft Youri al veel support mogen ontvangen van artiesten binnen het genre dat hij produceert en heeft hij al op vele evenementen mogen draaien waaronder LIT Zoetermeer, Woerdense Vakantie Week en Bardancing de Koets te Zeist. Zijn optredens zijn te herkennen aan de guilty pleasures in zijn set waarmee hij er ieder optreden voor zorgt dat het publiek volledig uit zijn dak gaat. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Beluister hier het nummer. 

Twinz uit Wijk bij Duurstede
advertentie
advertentie