Inspraak op de Ruimtelijke Koers
Inspraak op de Ruimtelijke Koers Annette Stolk

De Ruimtelijke Koers: het CDA gaat graag met u in gesprek!

12 mei 2020 om 10:30 Politiek

HOUTEN Vanaf 9 april ligt de concept Ruimtelijke Koers ter inzage. In ’t Groentje van onder meer 22 april is hieraan uitgebreid aandacht besteed en staan het traject en de inspraak richting het college van B&W beschreven.

Uiteraard zijn fractie en bestuur van het CDA nieuwsgierig wat de inwoners van Houten hiervan vinden. Zij waren daarom van plan om bijeenkomsten te organiseren waaronder politieke cafés en wandelingen en fietstochten zoals ze dat al van tijd tot tijd doen. Vanwege de corona-crisis is dat nu helaas niet mogelijk en moet het op een andere manier. Vandaar dat ze via ’t Groentje een oproep doen om uw mening en visie kenbaar te maken op de concept-Ruimtelijke Koers: niet alleen aan het college van B&W, maar ook aan de CDA-fractie. Ze zijn benieuwd! Ze gaan graag met u in gesprek, hetzij telefonisch, via Skype, Face-time of een van de andere sociale media of via bijvoorbeeld een wandeling waarbij ze persoonlijk in gesprek kunnen op gepaste afstand.

Als u dit wil, laat dit dan via de mail weten aan Marian Aanen: marianaanen@cdahouten.nl. Ook uw schriftelijke reactie kunt u daarheen sturen.

advertentie
advertentie