Fladderen
Fladderen Fladderen

Fladderen gaat niet door dit jaar, maar er komt hopelijk wat anders voor in de plaats

8 mei 2020 om 19:30 Maatschappelijk

HOUTEN Al eerder kondigde de organisatie van Fladderen aan zich te bezinnen op de mogelijkheden van dit grootse kinderfestijn. Nu heeft de organisatie de conclusie getrokken dat Fladderen in de vertrouwde vorm niet door kan gaan. 

,, Wat is het op dit moment toch een bijzondere tijd, er gebeuren allemaal dingen die niemand ooit heeft meegemaakt. We moeten al een paar weken thuis blijven, we mogen niet naar school, niet sporten en opa of oma een knuffel geven kon ook al niet! Nu heel langzaam en heel voorzichtig mogen we gelukkig weer wat dingen gaan doen! Super goed nieuws en hartstikke fijn om onze vriendjes weer te zien!
Maar helaas is er ook nog steeds slecht nieuws. Omdat we nog niet alles kunnen doen zoals het “vroeger” was, kunnen we dit jaar niet Fladderen zoals we dat altijd doen", laat Fladderburgemeester Lysanne weten.

,,Super jammer natuurlijk, dat vind ik ook! Voor mij is het zelfs mijn eerste jaar als Fladderburgemeester! Dat vind ik best spannend maar ik had er heel erg veel zin in! Net als alle vrijwilligers die al het hele jaar bezig zijn met de voorbereidingen voor fantastische Fladderdagen in augustus. Maar we luisteren goed naar de regering en Minister President Rutte; het is deze zomer niet mogelijk om veilig te Fladderen."

Maar de organisatie legt zich er niet zomaar bij neer. Er wordt gekeken naar wat misschien wel kan. En wat dat precies is, daar zijn ze hard over aan het nadenken. 

advertentie
advertentie