OLVB steunt activiteiten van jongeren financieel
OLVB steunt activiteiten van jongeren financieel OLVB

Vraag juist nu steun bij de OLVB voor jongerenactiviteiten

7 mei 2020 om 11:40 Maatschappelijk

HOUTEN Onze Lieve Vrouwe Broederschap ervaart dat het voor jong en oud momenteel vreemde tijden zijn. De coronacrisis bepaalt ons in activiteiten en bewegingsvrijheid en vraagt van iedereen geduld, aanpassingsvermogen en creativiteit. ,,We zien dat jongeren binnen de huidige mogelijkheden allerlei sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten ondernemen. Dat is goud waard en willen we als OLVB juist nu blijven steunen en stimuleren ook al is er geen fysieke uitdeling dit voorjaar mogelijk. We verplaatsen deze bijeenkomst inclusief de uitreiking van de jaarlijkse OLVB Creativiteits- en aanmoedigingsprijs naar het najaar van 2020."

Je kunt je ideeën vóór 15 juni 2020 naar de OlVB te sturen waarmee je iets goeds voor of door jongeren doet, maar niet (voldoende) financiën voor hebt. Laat het de OLVB weten dan kijken zij of ze deze aanvraag de komende tijd kunnen honoreren. Want, coronacrisis of niet, naar dit soort initiatieven en activiteiten is Onze Lieve Broederschap altijd op zoek en belonen ze graag.

Voldoe je aan deze voorwaarden? De activiteit dient voor of door jongeren tot 25 jaar te worden georganiseerd; de persoon of organisatie is woonachtig dan wel actief in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy. Meld je dan aan, of laat iemand anders dat doen. Dan kijken zij tussen nu en juli ’20 of ze initiatieven met enkele honderden euro’s kunnen steunen.

De ‘Voorwaarden’ staan ook op de website: www.olvb.nl. De aanvraag graag vóór 15 juni 2020 sturen aan secretaris OLVB, Johan Heinen, Woudmeer 1, 3994 HT Houten of per e-mail naar info@olvb.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie