Het Rond
Het Rond TS

Steeds meer winkels in Het Rond weer open

1 mei 2020 om 11:16 Winkels

HOUTEN  Je ruikt, hoort en voelt het: het voorjaar is losgebarsten. En ook al leven we in een nieuwe realiteit, op winkelcentrum Het Rond wandelen alweer veel mensen in de zon voor hun dagelijkse boodschappen, kopen een vrolijke kaart of shoppen voor een zomerse outfit. We willen er weer op uit!

VEILIG WINKELEN Gelukkig openen steeds meer ondernemers op Het Rond hun deuren weer. Veiligheid van de klant en van henzelf staat voor de winkeliers op Het Rond voorop. Klanten worden op veilige afstand te woord gestaan en er zijn maatregelen getroffen om niet te veel klanten tegelijk in de winkel te hebben. En uiteraard is de 1,5 meter afstand tot een ander ook hier het 'nieuwe normaal'. Enkele winkeliers vragen hun klanten om alleen te komen of maken een afspraak met de klant om te kunnen adviseren. Deze kan dan in alle rust winkelen en krijgt persoonlijk advies.

WEES LOYAAL, KOOP LOKAAL Vanaf begin mei zijn er op de rondweg van Houten de hele maand posters te zien die oproepen om loyaal te zijn aan de ondernemers in Houten. Het is een gezamenlijke actie van de gemeente Houten en de ondernemers van Het Rond. Ook is er onlangs een video verschenen met deze oproep van de ondernemers. 

Veel winkeliers hebben veel te lijden onder de gevolgen van de maatregelen die de overheid vanwege het coronavirus oplegde. Sommige horecaondernemingen hebben hun deuren zelfs moeten sluiten. Om van Het Rond weer een gezellige ontmoetingsplaats te maken, vragen de ondernemers om ieders loyaliteit. Ondernemers die ervoor zorgen dat iedereen zijn dagelijkse boodschappen kan blijven doen maar ook voor de nodige verbinding op het plein zorgen, vragen bij hen te blijven kopen. Soms kan dat online maar liever zien ze hun klanten verschijnen in hun winkel op Het Rond.

Wilt u de ondernemers ook een hart onder de riem steken? Wees dan loyaal aan uw vertrouwde ondernemer op Het Rond. Zij verwelkomen u graag! Want: samen staan we sterk!

De winkels op het Rond gaan weer open
advertentie
advertentie