Afbeelding
Foto door form PxHere

Volvo Cars, waar vandaan?

24 april 2020 om 10:58 Partnercontent

Volvo Cars is een internationaal opererend productiebedrijf uit Zweden, waarvan de hoofdvestiging gevestigd is in het Zweedse Göteborg. In 1927 is de onderneming van start gegaan. De allereerste wagen is datzelfde jaar van de transportband gekomen. Volvo presenteert een actueel productgamma van sedans, stationwagens, crossovers en off-road modellen. De dochterbedrijven binnen de Volvo Groep nemen de fabricage van vrachtwagens, chassis, bussen, machines voor de bouw en motoren van schepen voor hun rekening.

Doordat de voertuigen van Volvo degelijk, praktisch en geriefelijk zijn, is bijna elke automobilist hiervan gecharmeerd. Er zijn zelfs modellen die voor hun stijve carrosserie, zwaar uitgevoerde onderstellen en onverslijtbare motor als niet te verwoesten worden bestempeld. Ook het veiligheidsniveau is ontegenzeggelijk een andere troef van Volvo's. Assar Gabrielsson en Gustav Larson die het Volvo-merk hebben opgericht, gaven aan dat aan alles wat ze maken, de basis wordt gevormd door de veiligheid. Om dit aan te tonen, implementeert zij talrijke vernieuwingen in haar modellen, waarmee zij het niveau bepaalt van de bestuurders-, passagiers- en voetgangersveiligheid. Neem bijvoorbeeld de allernieuwste modellen, zoals de Volvo XC60 en de Volvo XC90, waarmee ze een net geen 100 procent beoordeling verkregen bij de Euro NCAP crash-proeven.

U treft in onze online shop elk gewenst deel en verbruiksartikel aan voor alle mogelijke bouwjaren en automodellen. Hier vindt u de interessantste aanbiedingen, een overzichtelijke en geïllustreerde catalogus en verschillende manieren om kosten te besparen op de door u aangeschafte onderdelen en verbruiksartikelen. Tot onze collectie behoren diverse soorten lagers, tandriemen, wisserbladen, verlichting, filters voor de olie en brandstof, pakkingen, keerringen, afdichtingen en vele andere items.

Ga meteen naar onze internetsite Motor-doctor.nl. U wordt blij van onze tarieven. De vakmensen van de ondersteunende afdeling kunnen een antwoord geven op al uw mogelijke vragen. Zij kunnen u begeleiden bij de oriëntatie in ons ruime aanbod van voertuigdelen en accessoires.

advertentie
advertentie