Bibliotheek Houten Centrum
Bibliotheek Houten Centrum TS

ThuisBieb en LuisterBieb voor iedereen beschikbaar

19 april 2020 om 07:55 Corona

HOUTEN Sinds deze week is de ThuisBieb geopend. Met deze app krijgt iedereen gratis toegang tot maar liefst 100 e-books. En in de LuisterBieb zijn 100 extra titels toegevoegd voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Zo kan iedereen in deze tijd blijven lezen.

De ThuisBieb is eigenlijk de VakantieBieb in een ander jasje. Door de ThuisBieb nu te lanceren steekt de Bibliotheek iedereen die thuiszit een hart onder de riem met mooie leeservaringen in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is open tot en met 10 mei.  De brede selectie bevat voor elk wat wils: van spanning tot wegdromers en van literatuur tot informatief. Ook de jongere lezer vindt bekende en bijzondere titels.

LIEVER LUISTEREN  Speciaal voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek, zijn er bovendien ruim 100 extra Luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb. De LuisterBieb is de Bibliotheek-app waarmee je als lid toegang hebt tot meer dan 4.000 luisterboeken. Maar deze app is nu dus ook toegankelijk voor niet-leden.

#ikleesthuis Met de campagne #ikleesthuis brengt de Bibliotheek het online lezen onder de aandacht. De ThuisBieb en de extra titels in de LuisterBieb zijn hier onderdeel van. Er is sinds de start van de campagne een verdrievoudiging te zien van het aantal bezoekers aan de Online Bibliotheek. Het aantal uitleningen is zelfs ruimschoots verdubbeld.

ONLINE BIBLIOTHEEK Met een lidmaatschap van Bibliotheek Lek & IJssel ben je automatisch ook lid van de Online Bibliotheek. Je hebt dan toegang tot meer dan 28.000 e-books en ruim 4.000 luisterboeken. Kijk op de website voor meer informatie: www.onlinebibliotheek.nl

advertentie
advertentie