Blijf in beweging
Blijf in beweging Steve Buisinne via Pixabay

Houten in beweging

14 april 2020 om 09:04 Overig

HOUTEN Sportpunt Houten brengt een nieuwe sportieve activiteit onder de aandacht tijdens de coronacrisis: 'Houten in beweging', elke dinsdag om 10.00 op het youtube kanaal van FysioVandaag Houten. 

Alle sportclubs en sportvoorzieningen zijn momenteel gesloten en alle georganiseerde sportactiviteiten in de openbare ruimte gaan niet door. Je mag in de openbare ruimte sporten, maar u moet zich dan wel houden aan alle corona maatregelen. Het advies voor mensen met een kwetsbare gezondheid is zelfs om helemaal binnen te blijven. Het is voor iedereen in deze periode belangrijk om gezond te blijven en om gezond te blijven moeten we voldoende bewegen. Om deze reden start FysioVandaag met 'Houten in beweging'. Iedereen kan mee doen vanuit huis, ook mensen met een kwetsbare gezondheid. Het zijn verschillende trainingen, met een hoge intensiviteit voor sporters en een lage intensiteit voor bijvoorbeeld senioren.

Elke dinsdag om 10.00 wordt er een nieuwe les online gezet op het youtube kanaal van Fysiovandaag Houten:https://www.youtube.com/channel/UCxeLsPu-QgLdUcGUTcOUJTQ . Heb je dinsdag geen tijd? Geen probleem, want de filmpjes blijven online staan. De online lessen worden aangeboden door FysioVandaag en zijn gratis te bekijken. Bij voldoende animo wordt er gekeken om op meerdere momenten een filmpje te plaatsen.

advertentie
advertentie