Buitenwereld vorig jaar
Buitenwereld vorig jaar TS

Buitenwereld online, nieuwe website voor de kinderboerderij en speeltuin

12 april 2020 om 07:27 Activiteiten

HOUTEN Het is prachtig weer, maar erg stil op straat. Ook op Buitenwereld is het al drie weken stil vanwege de corona-voorschriften. ,,We missen de spelende kinderen, ouders die koffiedrinken en gezellig kletsen op ons terras." De jonge lammetjes zijn alleen op afstandje te bewonderen, vanachter het hek.

Maar Buitenwereld bezoeken kan ook online. De website is helemaal vernieuwd, kijk eens rond op www.buitenwereld.nl Je kunt een virtuele wandeling over het terrein maken en foto's kijken van evenementen. En er is meer: ,,We proberen te overleven in deze moeilijke tijd, en daar kun je aan meehelpen. Via de website kun je een hooibaal doneren voor onze dieren. Ook extra handen in het bestuur zijn welkom: iemand met HRM-ervaring en iemand die ervaring heeft in het werken met projecten.

Met elkaar kunnen we zorgen dat Buitenwereld de Corona-crisis overleeft en daarna de positieve lijn doorzet! En wanneer het kan, haar poorten weer opent met een spetterend evenement. Voor alle inwoners van Houten en omstreken, jong en oud. " Hou de website en Facebook in de gaten.

advertentie
advertentie