Afbeelding
Eelco Photography

Jorick de Bruijn stopt bij Handbal Houten

3 april 2020 om 12:55 Overig

HOUTEN Kind van de club Jorick de Bruijn heeft aangegeven te stoppen bij Handbal Houten. De Bruijn was maar liefst 12 jaar als speler actief bij de vereniging en had de afgelopen twee jaar de A-jeugd onder zijn hoede waarmee hij knap tweemaal binnen de top-5 eindigde. 

,,Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier gewerkt bij de A-jeugd, het is een bijzonder talentvolle groep die ik ontzettend ga missen. Ik hoop dat ik ze verder heb kunnen helpen in hun ontwikkeling, en dat ze hun ambities kunnen waarmaken", Aldus de Bruijn. 

MEER VERWACHT VAN DE CLUB De Bruijn gaf aan een nieuwe uitdaging te zoeken binnen de vereniging, zowel in een gesprek als per mail. Maar een reactie vanuit de club bleef uit. ,,Jammer, ik had iets meer van de club verwacht, zeker gezien mijn staat van dienst.'' De 29-jarige oefenmeester zal de komende maanden gebruiken om na te denken over zijn toekomst als trainer/coach. 

,,'Wel wil ik Dick Jacobs en Evert Bosveld nog extra bedanken, ik kwam hier toen we met Handbal Houten nog in de hoofdklasse speelde, en ben gestopt toen we promoveerden naar de Beneliga. Zonder Dick Jacobs en zijn enthousiasme had Handbal Houten geen kans van slagen gehad. Daarnaast is Evert Bosveld al jaren de grote man achter de schermen, los daarvan ben ik hem dankbaar voor zijn vertrouwen in mij als speler en persoon. Het was een mooie tijd.''

De Bruijn begon zijn carrière bij UDSV waarna hij in de jeugd verkaste naar Nieuwegein alvorens bij Handbal Houten te spelen. Hij speelde om en nabij 150 wedstrijden voor Handbal Houten waarmee hij twee keer de halve finale van de nationale beker haalde, drie keer promoveerde en twee keer kampioen werd van de Eredivisie.

Afbeelding
advertentie
advertentie