Afbeelding
Relaxen

Deze winkel zorgt ervoor dat Houten kan relaxen

30 maart 2020 om 07:39 Partnercontent

Stress, drukte, volle agenda's; tegenwoordig is iedereen altijd maar bezig. Van kinderen op halen van school, tot het plannen van vakanties. Rust lijkt steeds lastiger te vinden. Juist in deze tijd is het daarom belangrijk om af en toe zelf je rust op te zoeken. Gun jezelf een heerlijke relaxstoel, pak een lekker boek, tijdschrift of een puzzel en begin gewoon met ontspannen! Ben je op zoek naar een relaxstoel? Bezoek dan eens de Prominent winkel in Houten.

Relaxstoelen in Houten
De Prominent winkels staan er om bekend dat relaxstoelen volledig op maat worden geleverd. Een zitadviseur maakt een uitvoerige zitanalyse en stelt samen met de klant een volledig gepersonaliseerde stoel samen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de juiste zithouding, als het juiste materiaal- en kleurgebruik. Voor dat laatste kan er voornamelijk gekozen worden tussen stof, leer, of een combinatie van die twee. De kleurenopties zijn talrijk, van zachte pastelkleuren tot stoere natuurlijke of industriële kleuren zoals cognac, grijs of zwart.

Extra relaxopties
Niet alleen naar het uiterlijk van de relaxstoel wordt gekeken. Een lekkere stoel om in te ontspannen is niet af zonder een paar handige snufjes. Bij de meeste stoelen is het mogelijk om de rugleuning naar achteren te klappen en de benen omhoog te brengen met een voetklep. Dit kan zowel handmatig als volledig elektrisch. Nog luxer wordt het met een kantelbare nekondersteuning, waarmee je nog makkelijker een boek leest of op een tablet kunt kijken. Ook kun je kiezen voor extra ondersteuning in je onderrug, welke naar eigen wens in te stellen is. De echte crème de la crème onder de relaxstoelen van Prominent hebben zelfs de mogelijkheid om je te masseren of te verwarmen met een heuse stoelverwarming. Dit laatste heeft twee voordelen; naast dat het lekker warm is zorgt het ook voor extra ontspanning voor spieren en gewrichten.

Gemakkelijk
De winkel van Prominent in Houten kenmerkt zich door het grote assortiment aan relaxstoelen. Van elk model in de huidige collectie staat er een stoel opgesteld die vrijblijvend uitgeprobeerd kan worden. Zo vind je snel de juiste relaxstoel. De relaxstoelen worden door de bezorgers bij je thuis afgeleverd dankzij de handige bezorgservice. Zo hoef je niets zelf te tillen. Ben je dus toe aan even heerlijk rustig zitten na een dagje shoppen? Bezoek dan eens de Prominent winkel in Houten, waar ze overigens ook heerlijke koffie hebben!

Prominent Houten bevindt zich in winkelcentrum de Meerpaal, Duwboot 22 te Houten.

advertentie
advertentie