Raamdecoratie voor uw dakraam

23 maart 2020 om 09:12 Partnercontent

Rolgordijn voor uw dakramen
Het vinden van een volledige afdekking voor uw dakramen is niet altijd even makkelijk. Het is een bekend probleem als het gaat om het verduisteren van ruimtes op een hogere verdieping. Een ruimte met veel licht is prettig, maar soms wilt u dit licht juist buiten houden. Wij hebben de uitkomst voor het volledig buiten houden voor licht, de dakraam rolgordijnen van Raamdecoratie.com. Deze zijn voorzien van zijdegeleiders, hierdoor worden ook de laatste kieren die nog zon doorlaten gedicht. Hierdoor is uw gewenste ruimte straks volledig verduisterd!

Passend rolgordijn voor uw dakraam
Net als bij andere soorten raamdecoratie is het van belang dat de rolgordijnen voor uw dakraam in de juiste maat worden besteld. De rolgordijnen van Raamdecoratie.com zijn geschikt voor (bijna) alle Velux® dakramen. Wanneer u uw Velux® dakraam open kantelt staat er aan de bovenkant een plaatje met een code, deze code komt overeen met de maatcode die u kunt bestellen op de website. Ziet u bijvoorbeeld de code GGL C04 staan? Kies dan online voor Velux typecode GGL en maatcode C04. Ideaal, want hierdoor hoeft u zelf uw dakramen niet op te meten!

Voordelen rolgordijn van Raamdecoratie.com
Met de rolgordijnen van Raamdecoratie.com bent u 100% verzekerd van een verduisterde ruimte. De verduisterende en warmtewerende stof, de zijprofielen en de gesloten cassette zorgen ervoor dat er geen licht naar binnen komt. De achterkant van de stof is voorzien van een speciale verduisterende maar ook warmte werende coating. Hierdoor werkt een dakraam rolgordijn extra isolerend. Een ander bijkomend voordeel is dat deze dus ook warmte werend werkt, dit is in de zomer op uw zolderkamer natuurlijk extra prettig.

Advies nodig?
Het is bij het maken van een keuze altijd prettig om gespecialiseerd advies in te winnen. U wilt natuurlijk na bestelling wel graag het juiste rolgordijn in een passende maat ontvangen. De specialisten van Raamdecoratie.com staan voor u klaar om u te voorzien in persoonlijk advies. Zij kennen het assortiment met alle bijbehorende mogelijkheden van a tot z. Hierdoor kunnen zij u helpen in uw zoektocth naar het perfecte rolgordijn voor uw dakraam. Zo eindigt u met de perfecte oplossing die past bij uw situatie.

advertentie
advertentie