Rotary Truckersdag Houten 2020 gaat niet door!

19 maart 2020 om 15:36 Maatschappelijk Deel je nieuws

De maatregelen die door de overheden worden genomen met betrekking tot het Corona-virus zijn begrijpelijk en ingrijpend te noemen. Het heeft invloed op een ieder van ons in het dagelijkse leven.

Het staat vast dat de crisis nog maanden gaat duren. Dus ook nog gedurende onze voorbereidingen en waarschijnlijk de dag zelf.

Als organisatie van Rotary Truckersdag Houten en het dagelijks bestuur van Rotary Club Houten hebben we goed geluisterd naar alle adviezen van de regering in de toespraak van premier Rutte, Rijksoverheid, RIVM, GGD, Federatie Medisch Specialisten.

Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om Rotary Truckersdag Houten op zaterdag 16 mei 2020 niet door te laten gaan en deze af te gelasten.

Wij vinden het zeer spijtig voor iedereen die Truckersdag een warm hart toedraagt, de deelnemers en instellingen, de vele vrijwilligers die de deelnemers persoonlijk begeleiden en natuurlijk alle Transportbedrijven en chauffeurs.

Natuurlijk stopt Truckers Houten niet en gaan we vol goede moed de editie 2021 voorbereiden. Zodra we de datum voor 2021 weten zullen we deze communiceren via onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/truckersdaghouten/).

Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via truckersdaghouten@gmail.com

Namens de hele organisatie, tot volgend jaar!

advertentie
advertentie