In 8 dagen een compleet nieuwe winkel.
In 8 dagen een compleet nieuwe winkel. Marc Jansen

The Readshop opent nieuwe winkel in Castellum

16 maart 2020 om 13:06 Winkels Deel je nieuws

Op dinsdag 3 maart is de vernieuwde winkel van de Readshop op Castellum open gegaan. De winkel is een mix van de Read Shop en de Fun Shop die vanaf juli tijdelijk in dit pand gevestigd was. Volgens ondernemers Marc Jansen en René Morren is uit deze periode wel degelijk gebleken dat er behoefte is aan speelgoed in Houten. René: “We hebben de afgelopen maanden ervaren welke producten wel en niet goed aanslaan, nu kunnen we in onze nieuwe winkel precies het juiste assortiment aanbieden. Dit betekent natuurlijk niet dat het assortiment vanaf nu statisch is vult Marc aan. We blijven goed luisteren naar onze klanten en waar vraag naar is zullen we bestellen en eventueel toevoegen aan het assortiment.

Wij hebben ons interieur zo laten maken dat wij relatief eenvoudig aanpassingen kunnen maken in onze indeling. De verschillende seizoenen vragen nu eenmaal om verschillende producten. En ook met het oog op de toekomst kunnen wij met dit nieuwe interieur makkelijker schakelen als de markt daar om vraagt.

Ook het postagentschap van Post NL zal in de vernieuwde Read Shop terugkomen. “We hebben bewust rekening gehouden met de ruimte die alle pakketten in beslag nemen en hier een apart magazijn voor laten bouwen.”

Er zijn ook producten die niet meeverhuizen naar de nieuwe winkel, zo zal er geen tabak meer verkocht worden in de Readshop op Castellum. De keuze om te stoppen met tabak komt voort uit de steeds strengere regels rondom dit product. Ook vinden wij het sociaal maatschappelijk niet verantwoord om in een “speelgoedwinkel” tabak te verkopen.

Marc en René nodigen iedereen van harte uit om snel een keertje te komen kijken in de vernieuwde winkel.

advertentie
advertentie