Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger TS

Coronavirus - Aan de Slinger neemt maatregelen

15 maart 2020 om 11:30 Podiumkunsten

HOUTEN Naar aanleiding van de op donderdag 12 maart aangescherpte richtlijnen vanuit de overheid rondom het Corona-virus, heeft Aan de Slinger maatregelen moeten treffen. Voorstellingen, films en activiteiten in de periode donderdag 12 tot en met dinsdag 31 maart zijn afgelast. Voor de meeste activiteiten wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheid ze naar een latere datum te verplaatsen.

Bezoekers die kaarten hebben voor de betreffende activiteiten, zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Wie anoniem kaarten heeft gekocht, dus aan de Theaterkassa of bij de voorverkoopadressen, kan contact opnemen met het kantoor van Aan de Slinger via info@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

Het theatergebouw blijft overdag en 's avonds geopend voor de reguliere (veelal individuele) muzieklessen. Ook zijn bezoekers van harte welkom voor het flexwerken in de theaterfoyer, op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur. Bezoekers dienen zich hierbij te houden aan de richtlijnen van het RIVM die aangeven bij welke (milde) klachten met thuis dient te blijven.

Op www.aandeslinger.nl is de actuele informatie te volgen.

advertentie
advertentie