John Schuurman
John Schuurman

Gemoedelijke sfeer en gratis carwash

12 maart 2020 om 15:52 Etalage

Autobedrijf Werkhoven, gevestigd aan de Waterveste 4 in Houten, is al sinds 2003 dé Kia dealer voor Houten en wijde omgeving. Het bijzondere aan dit bedrijf is de kleinschaligheid en het informele, persoonlijke contact met de medewerkers.

Het merk Kia heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt. Niet alleen in Nederland maar zeker ook in de rest van Europa. De reden? Attractieve modellen, denk aan de Kia Proceed en de Kia Xceed, die bij een groot publiek aanspreken. Value for money – een veel gehoorde term – maar bij Kia is dit ook echt zo. Rijk uitgeruste modellen met veel veiligheidsaspecten voor een eerlijke prijs en een hoge restwaarde zorgen ervoor dat ook de leasetarieven concurrerend zijn.

Wist je dat de restwaarde van een Kia Ceed zelfs hoger ligt dan menig Europees merk? (bron: Autotelex) Uiteraard speelt de 7 jaar garantie inclusief navigatie up dates en Internationale wegenhulp garantie hierbij een belangrijke rol.

ELEKTRISCH Het merk Kia heeft miljarden geïnvesteerd in de elektrificatie van het wagenpark. Zo levert Kia nu al twee volledig elektrische auto's, namelijk de Kia eNiro en de eigentijdse Kia eSoul. Deze auto's rijden 100 procent elektrisch voor 8 procent zakelijke bijtelling (voorwaarde: levering in 2020).

Beide auto's zijn voorzien van een 64 Kwh batterij met een bereik van 452 km. (WLTP gemeten). De Kia eNiro is voor modeljaar 2020 uitgerust met een 3 fase lader en "on board" internet zodat je vanuit iedere locatie, via een app, de verwarming kan aanzetten, de auto alvast koelt bij warm weer of de navigatieroute via je smartphone naar je auto stuurt. In de komende 5 jaar komt Kia met nog eens 16 nieuwe geëlektrificeerde modellen op de Nederlands markt. Als dat niet innovatief is.

SERVICE De prettige, gemoedelijke sfeer maken dit bedrijf uniek. De medewerkers helpen jou als klant zoals je je graag geholpen wilt worden. ,,Wij vinden dat het zo hoort! Het contact met onze klanten staat bij Autobedrijf Werkhoven bovenaan. En juist om die reden gaan wij nog een stukje verder dan alleen 7 jaar garantie."

Iedereen die bij Autobedrijf Werkhoven een andere (nieuw of gebruikt) auto koopt mag, zolang de auto in bezit is, GRATIS op zaterdagen gebruik maken van onze carwash. Een unieke service van een uniek bedrijf.

The Power to Surprise is namelijk niet alleen het nieuwe, mooie Kia model. The Power to Surprise is meer dan alleen deze woorden. Ervaar het bij Autobedrijf Werkhoven – Waterveste 4 in Houten. Je bent meer dan welkom!
Voor meer informatie: www.kia.com/nl/dealers/houten

advertentie
advertentie