Lewei Man-Wu.
Lewei Man-Wu. Karin Tim-Mijland

Uitgebreid buffet voor een vaste prijs

12 maart 2020 om 09:37 Etalage

Houten Yakimono is een buffetrestaurant voor jong en oud. Gasten kunnen kiezen uit gevarieerde grill- en wokgerechten en een dessertbuffet met twaalf soorten ijs en diverse toetjes.

Karin Tim-Mijland

Het restaurant werkt volgens het 'all you can eat' concept, dat wil zeggen: dineren voor een vaste duur en prijs. Yakimono is gevestigd op de eerste etage in Paviljoen de Toekomst aan de Meidoornkade 33 in Houten. Op de begane grond zijn een bowlingcentrum, een escaperoom en centra voor lasergame en Glowgolf.

,,Gasten waarderen het dat ze de activiteiten beneden kunnen combineren met een diner hier in het restaurant," zegt Lewei Man-Wu, de nieuwe gastvrouw bij Yakimono. Zij ontvangt gasten en begeleidt het personeel.

ERVARING Lewei heeft al vanaf haar 18e ervaring in de horeca en detailhandel. Ze begon haar carrière bij een Japans teppanyaki restaurant en later bij een Chinees specialiteitenrestaurant. Daar leerde ze in verschillende functies de horeca kennen. Vervolgens koos ze, omdat haar kinderen nog klein waren en ze minder wilde werken, voor een baan in de detailhandel en daarnaast volgde ze een bedrijfseconomische opleiding. Bij Yakimono is ze weer terug in haar oorspronkelijke branche: ,,De horeca blijft in je bloed."

Gasten hebben bij Yakimono keuze uit verse groenten, vlees en vis die ze kunnen laten wokken of grillen op een bakplaat. Maar ze kunnen ook kiezen uit snacks, sushi en bijvoorbeeld foe yong hai en babi pangang.

Ook voor vegetariërs en gasten die glutenvrij eten zijn er verschillende gerechten. Het personeel loopt dan met hen mee om de verschillende keuzemogelijkheden te tonen. Het dessertbuffet bestaat uit verschillende soorten kleine toetjes en twaalf soorten ijs.

UITGEBREIDER Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn de buffetten nog uitgebreider. Dan zijn er bijvoorbeeld ook gebakken garnalen en sushi met zalm. Het dessertbuffet is die dagen uitgebreid met onder andere een chocoladefontein en spekkoek.
Jarigen eten op hun verjaardag gratis bij Yakimono als zij minimaal drie betalende gasten meebrengen. Dit is alléén geldig voor de jarige zelf en op vertoon van het legitimatiebewijs. Voor de kinderen is er achterin een speelhoek. Er is gratis parkeerruimte bij het restaurant.

Yakimono, Meidoornkade 33 in Houten
www.yakimono.nl
T: 030-6777586

advertentie
advertentie