Afbeelding
HMC

Het Houtens Muziek Collectief presenteert: het Pianocafé van Houten

28 februari 2020 om 15:20 Podiumkunsten

HOUTEN Drie maal per seizoen organiseren de pianodocenten van het Houtens Muziek Collectief een Pianocafé voor leerlingen vanaf 18 jaar en voor alle andere muziekliefhebbers in Houten. De afgelopen jaren bleek dat enthousiasme voor de piano aanstekelijk te werken! Klassiek, jazz, pop, ensembles, vierhandig pianospel, het klinkt allemaal op één avond. Een concert én een open podium! Hét ontmoetingsmoment voor de volwassen amateurpianist uit Houten en omstreken.

Om 20.00 gaat de zaal open voor publiek en is er koffie en thee. Om 20.15 begint het concert. Tijdens het concert kun je rekenen op een aandachtig publiek. Hierna begint het informele deel, het open podium, en zal er naar hartenlust gemusiceerd worden in een borrelend gezelschap.
Het concertprogramma voor aankomend pianocafé is al helemaal vol, maar iedereen is welkom om te komen luisteren en om te spelen tijdens het open podium. 

Zaterdag 7 maart, 20.00 uur, JTS zaal Theater Aan de Slinger. Toegang: vrijwillige bijdrage. Voor vragen: info@renemaurer.nl

advertentie
advertentie