Afbeelding
Kees van der Meer

Snel weer pijnvrij

26 februari 2020 om 08:34 Nieuws

HOUTEN Niets is zo vervelend als niet meer kunnen sporten door een blessure. Nog erger is als deze blessure je dagelijks functioneren negatief beïnvloed. Dan wil je zo snel mogelijk van de pijn af. Jouw Topvorm biedt een vernieuwende behandelmethode waarbij je direct resultaat boekt. Binnen twee behandelingen is je pijnklacht vaak al met 30% tot 50% verminderd.

Tommy van Hees is behandelaar en personal trainer bij Jouw Topvorm. Zijn behandelmethode Mylogenics werkt snel en effectief. ,,Veel behandelingen richten zich op de plek waar iemand pijn heeft. Uit ervaring weet ik dat de oorzaak van de pijn vaak ergens anders ligt. Dan kun je effectief behandelen in plaats van symptomen te bestrijden. Een voorbeeld daarvan zijn lage rugklachten. De oorzaak komt vaak vanuit de heup", aldus Tommy. ,,Meestal is pijn of de bewegingsbeperking een gevolg van een compensatiemechanisme van het lichaam, en dus niet de oorzaak". Deze, en andere kennis heeft Tommy opgedaan bij Overload Worldwide waar hij zich certificeerde als Mylogenics Advanced Practitioner en T.O.P. Trainer C.

KLACHTENVRIJ Bij Jouw Topvorm kun je met alle spiergerelateerde klachten terecht, van rug-, nek- en schouderklachten, tot klachten aan knie, ellenboog of enkel. Ook voor het oplossen van blessures, bijvoorbeeld aan de hamstring of shin splints ben je bij Jouw Topvorm aan het juiste adres. Tommy: ,,We starten met een diagnose en vervolgens voer ik een aantal spiertesten uit. Het is mij al snel duidelijk waar de oorzaak van een klacht ligt en dat ga ik meteen behandelen". Inmiddels heeft Tommy al honderden mensen pijnvrij gekregen. ,,Mylogenics boekt opzienbarende resultaten binnen slechts een paar behandelingen".

KOM IN TOPVORM Naast een professionele behandelruimte beschikt Jouw Topvorm ook over een personal training studio. Tommy: ,,Hier werken we aan de belastbaarheid van het lichaam nadat iemand pijnvrij is. Om klachtenvrij te blijven, adviseer ik om de belastbaarheid te trainen". Dit kun je nadien zelf bijhouden of ervoor kiezen om ook met Tommy te gaan trainen. ,,Ik ben ontzettend gedreven daarin en het is mijn missie om mensen te helpen in topvorm te komen". Sporten zit in het bloed van Tommy. Na het behalen van de HBO Sportacademie heeft hij jarenlang gewerkt als sportcoach bij de Politie.

GRATIS PIJNCHECK Op www.jouwtopvorm.nl kun je je aanmelden voor een gratis pijncheck. Binnen 15 minuten weet je de oorzaak van je pijn of klacht én of Tommy je hier van af kan helpen. ,,Ik heb mensen mogen helpen die na jarenlange behandelingen elders, binnen een aantal behandelingen pijnvrij zijn en weer volop van een pijnvrij leven genieten", aldus een enthousiaste Tommy.

Jouw Topvorm

Tommy van Hees
Kruisboog 34
3994 AE HOUTEN

06 – 130 75 917
info@jouwtopvorm.nl

Tommy van Hees, Jouw Topvorm
advertentie
advertentie