Examenstress de baas

21 februari 2020 om 15:20 Activiteiten Deel je nieuws

Een examenperiode is een spannende periode. Zelfs de meest relaxte leerling zal moeten bekennen dat er in die twee weken in mei heel veel op het spel staat. 

Om die periode vol zelfvertrouwen en zonder teveel stress in te kunnen gaan biedt ‘van Houten&co’ een oefencursus aan van 5 lessen.

De cursus start op donderdag 5 maart en is iedere donderdag, van 18.30 tot 20.00 uur, in Huis van Houten, Onderdoor 160.

Je leert om beter om te gaan met de spanning, negatieve gedachten en gevoelens rond de eindexamens met behulp van aandachttraining.
Onderzoek toont aan dat aandachttraining (oftewel: mindfulness) bij volwassenen en jongeren effectief is bij het verminderen van stress. Maar ook bij piekeren en angst en het vergroten van de concentratie en het zelfvertrouwen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’. Bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: cursusenco@vanhoutenenco.nl. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

advertentie
advertentie