Kledingbeurs voor vrouwen met ene maatje meer
Kledingbeurs voor vrouwen met ene maatje meer James De Mers via Pixabay

Kledingruilbeurs voor vrouwen met een maatje meer

21 februari 2020 om 15:35 Activiteiten

HOUTEN Greet, Cybille en Jet houden op zaterdag 14 maart een kledingruilbeurs voor vrouwen met een maatje meer uit Houten en omgeving. 
Je kunt gebruikte kleding ook kopen bij een kringloopwinkel maar sommige vrouwen vindne dit lastig. Door een kledingruilbeurs te organiseren, helpen ze deze vrouwen en maken ze het makkelijker voor elkaar.
Een gezellige manier om elkaar te ontmoeten en een leuke outfit te scoren.

Het is de bedoeling dat de beurs twee keer per jaar wordt georganiseerd: in maart en in oktober op een zaterdag van 12.00-15.00. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom. Het is laagdrempelig. Voel je vooral welkom.

De kledingbeurs wordt gehouden in wijkwerkplaats "Meerkoet", Meerkoetweide 39 te Houten. De eerste vindt plaats op zaterdag 14 maart.
 

SPELREGELS WAAR DE KLEDING AAN MOET VOLDOEN De kleding moet schoon en gewassen zijn en niet verschoten en/of vervilt. Kleding moet héél zijn, let op ritsen, zakken, stiksels en knopen.
Géén schoeisel, wél sieraden, tassen, sjaals en hoofdbekleding.
Bij inname wordt de kleding zorgvuldig gecheckt. Hierdoor is het aanbod, waaruit je kunt kiezen, van mooie kwaliteit. Er is pasruimte aanwezig.
Er wordt een stempelkaart gebruikt: voor elk ingeleverd stuk, mag u één stuks ook weer uitzoeken. Maximaal 15 stuks per persoon.
Entree €2,-, mensen met een U-pas (laten zien) betalen de helft. Dit is voor koffie en/of thee met wat lekkers.

Voor meer info kunt u bellen naar Jet 06-38324050 of stel uw vraag via de Facebook pagina "Kledingruilbeurs Houten voor vrouwen met een maatje meer"

advertentie
advertentie