Walking Handball
Walking Handball Björn Martens

Try-out van OldStars walking handball op 29 februari in Houten

19 februari 2020 om 07:26 Overig

HOUTEN Handbal Houten en het Nationaal Ouderenfonds organiseren op zaterdag 29 februari de try-out van OldStars walking handball. Na afloop is het mogelijk om gratis de BeNe-Leaguewedstrijd The Dome/Handbal Houten - Handbal Achilles Bocholt HS1 te bezoeken.

OldStars walking handball is één van de spelvormen van OldStars Sport. Waar OldStars walking football al jaren een groot succes is, streven OldStars en Handbal Houten er naar om de nieuwe aangepaste spelvorm walking handball ook een bekend begrip te maken.

OldStars walking handball is een variant van handbal waarbij niet wordt hardgelopen, maar er wordt gespeeld met een aangepaste bal op een aangepast veld. Het is daarom uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen. Handbal is een teamsport en dat maakt ook deze variant zo leuk: het sociale contact is namelijk minstens net zo belangrijk als het bewegen. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+. Hiermee is het Nationaal Ouderenfonds landelijk kartrekker van de spelvorm.

PROGRAMMA 

16:15 uur Inloop met koffie/thee

17:00 uur Aanvang kennismaking en introductie OldStars walking handball

18:00 uur Einde training, douchen / omkleden

18:15 uur Soep met broodje, aangeboden door het Ouderenfonds

19:00 uur Start wedstrijd: The Dome/Handbal Houten- Achilles Bocholt HS1


Locatie The Dome, AE, Kruisboog 32, Houten. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

De activiteit is specifiek gericht op de doelgroep 55+ en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Voor deze activiteiten zijn niet alleen (oud)leden van de vereniging welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Het is een laagdrempelige beweegvorm, waarbij iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen. De try-out staat onder leiding van oud-international Leon van Schie.
Na afloop is er een gezellige 'derde helft', uiteraard onder het genot van een kopje koffie/thee.


AANMELDEN EN CONTACTINFORMATIE Graag hoort men of u net zo enthousiast bent als de organisatie en wilt meedoen of komt kijken. U kunt zich opgeven via: Inge Klaver (voorzitter@handbalhouten.nl)

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact zoeken met Johan Annema via 06-14443420

advertentie
advertentie