The Two Popes
The Two Popes Peter Mountain

Films op zondag

5 februari 2020 om 07:14 Overig

HOUTEN Tijdens Februari Filmmaand staan in Aan de Slinger veel Oscar-genomineerden geprogrammeerd. Zondag 9 februari draaien Oscar-kanshebber 'The Two Popes' om 12.00 uur, met desgewenst een brunch vooraf, en de Indiase feelgood-film 'The Lunchbox' om 15.00 uur met als arrangement Indiase hapjes.
'The Two Popes', geïnspireerd op ware gebeurtenissen, gaat over de conservatieve paus Benedictus XVI (Anthony Hopkins) die aftreedt vanwege een vertrouwelijk rapport. Zijn opvolger is een Latijns Amerikaanse kardinaal (Jonathan Price). De verschillen tussen de mannen zijn groot. "Vermakelijk, onthullend, ontroerend, filosofisch en confronterend" (4* AD). In 'The Lunchbox' probeert huisvrouw Ila meer pit in haar huwelijk te brengen door de lekkerste lunches voor haar man te maken. Per ongeluk belandt de lunchbox bij de eenzame kantoormedewerker Saajan (Irrfan Kahn, bekend van Slumdog Millionaire, Life of Pi). Als Ila dit ontdekt, stopt ze een briefje in de trommel: het begin van een lange correspondentie. (4* VPRO Cinema). Ook binnenkort: 'Marriage Story' 11 februari, 'April, May en June' 14 februari, documentaire festival 'IDFA on Tour' 16 februari. Laatste kaarten voor 'Hors Normes' 6 en 7 februari en 'De beentjes van Sint-Hildegard' 13 februari. Zie www.aandeslinger.nl

THE CELEBRATION OF PRINCE De band Beautiful Strangers brengt woensdag 12 februari een hommage aan Prince. Het muzikale niveau, de energie en de improvisaties brengen het genie weer voor even tot leven. Purple Rain, Kiss, 1999..., geen hit wordt overgeslagen, ze komen allemaal aan de beurt. Met zang van onder andere David Dam. "De muzikale klik die ze hebben is magisch." (5* Theaterparadijs.nl). Ook binnenkort: 6 februari Steef de Jong, 8 februari Marc Meets Jasper van 't Hof & Paul van Kemenade, 15 februari Renee van Bavel. De voorstellingen van Maast theater en dans, Roué Verveer, Berthold Gunster en Enge Buren zijn uitverkocht. Meer info en tickets: www.aandeslinger.nl

LIVE PORTRETSESSIE Portretschool Houten organiseert i.s.m. Aan de Slinger de vierde Live Portretsessie. Voor belangstellenden een unieke gelegenheid om te zien hoe ervaren kunstenaars werken aan een portret. Hoe gaan zij om met gelijkenis? Hoe komen zij tot een portret dat aanspreekt en imponeert? Zaterdag 8 februari 13.30 uur, foyer van Aan de Slinger, toegang gratis.


WINACTIE Maak kans op twee kaarten voor de film 'The Two Popes' op zondag 9 februari 12.00 uur. Wit u hier graag naartoe? Mail dan voor vrijdag 7 februari 12.00 uur onder vermelding van 'Popes' naar houtensnieuws@bdu.nl Onder de inzenders verloten we twee kaarten. 



























Met vriendelijke groet,



Publiciteit & Marketing
Hanneke Hartman & Petra Wolf 
030 – 63 51 024

   




Aan de Slinger werkt aan verduurzaming. Print deze e-mail alleen als het noodzakelijk is. 
Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie